[Ebook] ↠ Misteret E Memories Author Harry Box – Horsebackridingwisconsin.us

Misteret E Memories Ky Liber Eshte Nje Nga Dhuratat Me Te Mira Qe Mund T I Behet Dikujt, Pavaresisht Nga Mosha Memoria Nuk Eshte Vecse Nje Lloj Muskuli E Ky Liber Na Tregon Se Si Mund Ta Stervisim Te Behet Me E Forte Femijeve U Sherben Te Shkelqejne Ne Shkolle E Universitet Te Moshuarve U Sherben Te Shmangin Semundje Si Skleroza, Demenca, Haresa, Etj Ne Kete Edicion Te Librit, I Eshte Kushtuar Kujdes I Posatshem Termave Shkencore Dhe Detajeve Te Paqarta Te Edicionit Te Pare Gjithashtu, Jane Saktesuar Emrat Dhe Bibliografia Per Libra Te Tjere Te Botuar Apo Perkthyer Nga Leka Bezhani, Ph.D Vizitoni Faqet E Internetit Www.BooksInAlbanian.com Www.lulu.com Spotlight Lekabezhani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *